Decel ny medlem i Swedtrain

Swedtrain välkomnar Decel som ny medlem i Swedtrain! Decel har över 50 års erfarenhet inom rangering av godsvagnar på bangårdar och levererar högkvalitativa produkter till järnvägsindustrin. Vi frågade Decels vd Niklas Hörnell om deras verksamhet och tankar om medlemskap.

Niklas HörnellVilka frågor brinner ni på Decel extra mycket för?

– Vi brinner för att bidra till järnvägsindustrins utveckling genom innovativa och hållbara lösningar. Som tidigare medlem i Swerig och nu Swedtrain ser vi medlemskapet som en möjlighet att stärka samarbeten, utbyta kunskap och erfarenheter, samt optimera godshantering och logistikprocesser, inleder Niklas.

– Vårt engagemang ligger i att skapa högkvalitativa produkter som effektiviserar verksamheter och främjar långsiktig hållbarhet inom järnvägstransporter, både lokalt och internationellt. Vi är stolta över vårt lokala engagemang och ser att våra samarbeten med lokala leverantörer stärker kvalitetsarbetet. Dessutom söker vi aktivt exportsamarbeten för att expandera vår närvaro globalt, berättar Niklas.

Vad är det som gjort att ni sökt medlemskap i Swedtrain?

– Vi anser att medlemskap i Swedtrain är viktigt för oss, då det ger oss tillgång till ett nätverk där vi kan dela kunskap och erfarenheter med andra ledande aktörer inom svensk järnvägssektor. Genom Swedtrain håller vi oss uppdaterade om de senaste trenderna och innovationerna, vilket hjälper oss att förbli konkurrenskraftiga och fortsätta utveckla banbrytande lösningar som gör bangårdar säkrare och mer effektiva, avslutar Niklas.

Varmt välkomna till Swedtrain, Decel!